Award laten maken ?

Een award samen maken.

Een schets, een email, of een (on-line) gesprek, al genoeg om een idee om te zetten in een ontwerp. Wij denken graag mee, geven het idee vorm, en werken dit uit in een schets, of in een vrijblijvend proefmodel. Dát is hoe je een award samen maakt. Een eigen, unieke trofee, een bijzondere bokaal, een exclusieve award. Het kán bij ons. Jouw budget is leidend bij de keuze voor materiaal, bewerking en uitvoering. De levertijd voor op maat gemaakte awards, trofeeën en bokalen kan bij ons, door eigen productie en lokale toeleveranciers, verbazingwekkend kort zijn. Een bijzondere trofee, speciaal voor jou gemaakt.

In ons portolio vindt je originele ontwerpen voor awards, trofeeën en bokalen die samen met opdrachtgevers gevormd zijn. Een bijzondere prestatie. Een behaald resultaat. Een beloning voor de besten of een speciale gebeurtenis? Het kan een uitgangspunt zijn voor een unieke award, waar zowel jij, als gever, als de ontvanger trots op kunnen zijn!

Laat ons met je mee denken, schetsen en vorm geven aan een glazen award, een kristallen bokaal of een metalen trofee. Materialen met uitstraling, klasse en exclusiviteit. De prijs voor dit maatwerk zal je verbazen. Het budget, de levertijd en de gewenste uitstraling bepalen de materiaalkeuze, het afwerkingsniveau en de uiteindelijke prijs.

Ontwerpen is ons vak, ons ambacht is onze passie. Een email, een kort gesprek het kan voldoende zijn om jouw idee vorm te geven. Binnen je budget.

Onze kracht:

– Éen enkel exemplaar, of meerdere stuks.

– Ambachtelijk maatwerk.

– Snel een uniek ontwerp.

– Productie in eigen atelier, soms in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven, ambachtslieden en specialisten uit ons eigen netwerk.

– Vooraf een gratis schets, digitaal ontwerp óf vrijblijvend proefmodel.

– Productie op eigen zonnestroom.

– Duurzame materialen.

– Energiebewuste productie.

– Verantwoord materiaalgebruik.

Bel ons op 0573-401095 neem contact op met Ronald van de Grift, op 06 55 301 101, of stuur een email naar info@businessglass.nl

Een goed idee? Wij denken mee!

Een idee omzetten in een vorm. Een vorm met uitstraling. Een vorm van waardering. Meedenken en vormgeven aan jouw idee. Dat is ons vak.

Laat ons weten wat je idee is. Samen vormen we iets moois.