AWARDS: DNHK Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie
Ieder jaar onderscheidt de DNHK met de Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie een buitengewoon bedrijf of project in het grensoverschrijdende zakenleven. Op basis van de voorstellen nomineert de Handelskamer een aantal bedrijven. Uit deze genomineerden mag het bedrijfsleven vervolgens zelf een winnaar kiezen.  Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie is gemaakt in twee versies. De prijs voor de winnaar en een viertal prijzen voor de genomineerden.

De prijs voor de winnaar is gemaakt van helder kristal, in combinatie met massief gekleurd glas in de kleuren rood, blauw, geel en zwart. De kleuren uit de Nederlandse en de Duitse vlag. Deze glazen delen zijn aangebracht op massief aluminium puzzelstukken. Symbolisch passen deze puzzelstukken in elkaar, waarmee de samenwerking tussen bedrijven uit beide landen gesymboliseerd wordt.. Een en ander wordt gedragen door twee zuilen op een plaquette. Beide van massief ,handgemaakt kristal. De decoratie van teksten en logo zijn aangebracht d.m.v. zandstraal techniek en in kleur ingelakt.

De prijzen voor de genomineerden zijn gemaakt van helder kristal, in combinatie met massief aluminium. Op de aluminium puzzelstukken zijn voorzien van transparante, gekleurd materiaal. Dit aluminium deel staat op een kristallen plaquette. De decoratie van teksten, logo en de globe zijn aangebracht d.m.v. zandstraaltechniek en in kleur ingelakt.

DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: DNHK Duits Nederlandse Handelskamer
AFMETINGEN:  Prijs Winnaar: 32 x 18 x 16 cm (LxHxB) Prijs genomineerden: 19 x 11 x 12 cm (LxHxB)