AWARDS: Dutch Live Entertainment Production Awards

De Dutch Live Entertainment Production Awards zijn dé prijzen voor professionals binnen de live-entertainmentindustrie die een bijzondere prestatie hebben geleverd. De DLEP-awards biedt een podium waar het harde werk binnen de live-entertainment wordt erkend, gestimuleerd en versterkt.

De DLEP-Awards laten zien dat Nederland internationaal meetelt dankzij de mensen die dag in dag uit bezig zijn om binnen hun vakgebied het niveau naar een hoger plan te tillen. De show rondom de prijsuitreiking is het moment voor ons als branche om dit succes samen te vieren.

De basis van dit ontwerp is de tulpvormige decoratie  in het DLEP Logo. De sierlijke lijnen, de transparante kleur en het schitterende materiaal geven het ontwerp een exclusieve uitstraling. De tulp vormige aluminium plaquette is geplaatst op een glazen sokkel of op een massieve 19 mm dikke voetplaquette. De decoratie op de aluminium plaquette is uitgevoerd in transparant oranje folie. Op de sokkel, danwerl op de voetplaquette kan een tekst aangebracht worden, d.m.v. zandstraal techniek. De awards zijn volledig handgemaakt.


DESIGN:
Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER:
Dutch Live Entertainment Production Awards
AFMETINGEN:
DLEP Award op sokkel; 26x13x7 cm, DLEP Award op Voetplaquette: 21x13x5 cm