Awards: Heineken TPM next awards

De Heineken TPM wordt uitgereikt aan brouwerijen die in proces en productie aan een pakket van kwaliteitseisen hebben voldaan. Er zijn vier niveaus haalbaar. Iron, Bronze, Silver en Gold.

De TPM next Bronze Award bestaat uit een zwarte kristallen voet , met daarop een staande glazen plaquette. Op deze staande plaquette is een ronde glazen plaquette aangebracht. Beide gemaakt van 19 mm dik floatglas Het tekstplaatje is gemaakt van bronskleurig metaal. De staande plaquette is aan de voorzijde voorzien van de tekst ‘TPM next’. Op de ronde plaquette is het decoratieve deel van het logo aangebracht. Aan de voorzijde van de zwarte voet is de naam van de award aangebracht in ets-wit. De decoratie op het metalen tekstplaatje is aangebracht d.m.v. zandstraaldecoratie.

De TPM next Silver Award heeft dezelfde afmetingen, maar ik uitgevoerd in exclusiever materiaal. Te weten een massieve, groene kristallen voet , met daarop een staande heldere kristallen rechthoekige en ronde plaquette. Het tekstplaatje is gemaakt van zilverkleurig metaal. De decoratie is gelijk aan die op de Bronze award.

ONTWERPER: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: Heineken
AFMETINGEN: 17x17x18