Awards: iPres Award

Awards: iPres Award

iPRES is de eerste en langstlopende conferentiereeks over digital preservation. Sinds 2004 zijn er jaarlijkse iPRES-conferenties over de hele wereld op vier continenten georganiseerd. iPRES brengt 300-400 wetenschappers, studenten, onderzoekers, archivarissen, bibliothecarissen, leveranciers en andere experts samen om recente ontwikkelingen, innovatieve projecten te delen en problemen gezamenlijk op te lossen.
iPRES 2019 in Amsterdam, wordt georganiseerd door het Dutch Digital Heritage Network.
Voor deze gelegenheid is een award ontworpen, waarin de rode tulp de blikvanger is, met het iPres ‘netwerk’ als achtergrond.  De award bestaat uit een 19 mm dikke glazen plaquette, geplaatst op een zwarte kristallen voetplaquette. Hierop kan aan de voorzijde tekst worden aangebracht.
De tulp bestaat uit een rode kelk, een groen blad en een gematteerde steel en nerf. Deze kleurendecoratie is uitgevoerd in transparante folie. Het netwerk is aan de achterzijde van de plaquette gematteerd aangebracht.

Deze IPres Award is door ons ontworpen en ambachtelijk gemaakt in ons atelier, d.m.v. handmatige glasbewerkingstechnieken, zoals het snijden slijpen, polijsten, zagen, boren en zandstralen van glas en kristal. Maar ook door zagen, schuren, slijpen, draaien en frezen van bamboe en metaal. Het bedrijf is volledig Solar Powered.

AFMETINGEN: 22,5 x 7,5 x 7,5 cm. Dit ontwerp kan ook in grotere afmetingen uitgevoerd worden
ONTWERPER:
Ronald van de Grift

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95