Philips 100% Digital Award

De kleurendecoratie op de grote staande plaquette is een uitvergroting van de decoratie die op het liggende glasplaatje te zien is. Deze uitvergroting staat voor de een nieuwe techniek die Philips DPS ontwikkeld heeft. Hierbij wordt een weefsel gedigitaliseerd en zeer sterk uitvergroot. De Patholoog wordt door deze techniek ondersteund door een algoritme, waarmee probleemgebieden sneller, en gedetailleerder in kaart kunnen worden gebracht. Dit proces is artistiek vormgegeven in deze Philips 100% Digital Award. De Pathologen, wereldwijd, die van deze techniek en apparatuur gebruik gaan maken, krijgen deze Award overhandigd.

De Award is uitgevoerd in helder floatglas en massief aluminium. De decoratie op het liggende glasplaatje, maar ook de 19 mm dikke plaquette is aangebracht middels 6 kleuren zeefdruk. De afmetingen en dikte van de glazen plaquette eisen van de ambachtelijke zeefdrukker uiterste precisie, maar resulteert dan ook in een zeer kleurrijk geschenk, wat de boodschap helder overbrengt. De gematteerde decoratie op het aluminium is uitgevoerd d.m.v. zandstraaltechniek.

 

De award is  volledig handgemaakt.

OPDRACHTGEVER: Philips
AFMETINGEN:
21,5 x 12,5 x 7,5 cm
ONTWERPER:
Ronald van de Grift

Een overzicht van onze awards

Geïnteresseerd in wat we voor u kunnen doen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt bellen op +31 (0) 573 40 10 95 of e-mail ons op info@businessglass.nl.

Tombstones: Komori Tombstone Versie 2

Tombstones: Komori Tombstone

Dummy Image

Awards: NedCargo Ekaterra Award

Dummy Image

Van Hessen Kristallen Tombstone

Dummy Image

Awards: NedCargo Pernod Ricard Global Travel Retail Award

Awards: NedCargo Enrico / Bertolli Award

Bynder GatherContent Tombstone 02 High End

Tombstones: Bynder GatherContent Tombstone 01

Awards: Bissell Partner of the Year 2022 Award

Awards: Olympus BU of the Year Award

Award Concepts: Intersport Excellence Awards Concept 2 Kristal

Award Concepts: Intersport Excellence Awards Concept 1 Floatglas

Eerst even sparren?

Weet u niet zeker welk soort award voor uw evenement het meest geschikt is? Of twijfelt u over een ontwerp? We denken graag met u mee.