AWARDS: PHILIPS LIGHTING PEC AWARDS 2016

De PHILIPS EXCELLENCE COMPETITION AWARD (PEC) bestaat uit een zwarte kristallen voet, met daarop heldere kristallen zuil. De voorzijde, de linker- en de rechterzijde hebben gebogen oppervlakken waardoor een zeker ‘lens effect’ ontstaat. De decoratie is in de zuil aangebracht d.m.v. 3D laserdecoratie. De PEC Awards zijn uitgevoerd in drie verschillende formaten geleverd.

De World Final Award, de Regional Final Award en de kleine Team Member Award voor de teamleden van het World Final winning team.

DECORATIE

Het Philips Logo wordt in de zuil aangebracht d.m.v. 3D lasertechniek. De tekst wordt op de heldere zuil aangebracht d.m.v. zandstraaltechniek.

Deze awards worden uitgereikt door een vakjury, die teams beoordeelt op diverse onderwerpen.

Tevens worden er door de Philips Lighting medewerkers ook awards uitgereikt. De PEC People’s Choice Awards. Op de laatste paar afbeeldingen zijn deze awards, gemaakt van helder kristal te zien. Klik op PHILIPS LIGHTING PEC PEOPLE’S CHOICE AWARD 2016 voor afbeeldingen en omschrijving.

DESIGN: Ronald van de Grift / Evy Peters / Ronald de Raaff
OPDRACHTGEVER: PHILIPS LIGHTING
AFMETINGEN:  World Final Award 350x55x55 mm (LxHxB)    Regional Final Award 260x50x50 mm (LxHxB)  Team Member Award 175x27x27 mm(LxHxB)