Over Business Glass

30 jaar vakmanschap bij Business Glass

Business Glass is opgericht in 1991 door Ronald van de Grift en Janet van der Laan. Ontwerper Ronald van de Grift heeft zijn opleiding gevolgd aan de Vak-school voor goud en zilversmeden in Schoonhoven, aan de Kunstacademie in Utrecht, en aan de Glasfachschule in Rheinbach, Duitsland. Hij heeft gewerkt als modelleur/graveur bij ’s Rijks Munt te Utrecht. Als ambachtelijk glasbewerker heeft hij gewerkt voor Royal Leerdam.
Met zijn (zaken)partner Janet van der Laan heeft hij in 1991 het bedrijf Glaswerk Gouda opgericht. Een ambachtelijk glasatelier in Gouda, gespecialiseerd in bewerking van glas en kristal.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een ontwerpbureau met productie faciliteiten voor glazen en kristallen Awards, Tombstones, GlasKunst Trofeeën Prijzen en Relatiegeschenken.

Van Glaswerk Gouda naar Business Glass

In 2006 is Glaswerk Gouda verhuisd naar Laren (Gld) en is de naam veranderd in Business Glass.

De kennis en ervaring op het gebied van ontwerp en produktie van glas en kristal van Ronald van de Grift gecombineerd met het zakelijk instinct van Janet van der Laan hebben geleid tot vele opdrachten van bedrijven in binnen- en buitenland. Slechts een paar begrippen als: waarom, wanneer, aantal en budget zijn voldoende om een ontwerp te kunnen op te kunnen baseren.

Ons proces

Ons proces begint met het ontwerpen van een product dat naadloos aansluit bij uw wensen en vereisten. Hierna ontvangt u een offerte die overeenstemt met het ontwerp en uw budget. Na uw goedkeuring gaan we over tot productie, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Tenslotte zorgen we voor een snelle levering zodat u snel kunt genieten van uw op maat gemaakte product.
 • 1
  Ontwerp

  We maken een ontwerp op maat, dat voldoet aan jouw ideeën, doelstellingen en budget.

 • 2
  Offerte

  We maken een gedetailleerde offerte op maat, met specificaties over materialen, afmetingen, prijs en levertijd.

 • 3
  Productie

  In onze eigen werkplaats maken wij met ambachtelijke glasbewerkingen het product. Ons vakmanschap resulteert in unieke objecten.

 • 4
  Snelle levering

  Een unieke, op maat gemaakte award, tombstone, geschenk of kunst object kunnen we snel leveren door eigen productie.

Awards op maat

Specifieke wensen van de opdrachtgever kunnen ook als uitgangspunt dienen. De ontwerpen worden in eigen bedrijf geproduceerd. Iedere award is uniek maatwerk.

De awards en tombstones worden uitgereikt bij evenementen, verkiezingen en competities in het bedrijfsleven en bij overheden. Maar ook bij gelegenheden als het bevestigen van de goede relaties en het ondertekenen van contracten.

Business Glass mag leveren aan opdrachtgevers zoals o.a. Philips, ABN AMRO, Heineken, 100%NL, Reed Business en vele anderen.

Offerte aanvragen? Wij reageren binnen 4 uur

Tijdens kantooruren zullen wij binnen 4 uur contact met u opnemen en een passende prijsindicatie geven.